Unieke hoeden met passie gemaakt!
Renswoudseweg 3, 6744 WE Ederveen
Geopend op afspraak

Vilt is veelzijdig en kun je op verschillende manieren gebruiken. Bij Hoedenatelier Stanza leer je om de mooiste viltproducten te maken, met behulp van water, wol en zeep. Denk bijvoorbeeld aan een sjaal, bloem of eigen boekomslag. Tijdens de workshop leer je dus niet alleen hoe het maken van vilt werkt, maar maak je je eigen viltcreatie van wol tot product!

OPZET VILT WORKSHOP

De workshop is opgedeeld in drie dagdelen, met een prijs van € 57,50. De materialen zijn hier niet bij inbegrepen. Meer informatie? We komen graag met je in contact.

PRIJZEN WORKSHOP

Je kunt er ook voor kiezen om je vriendenavond of vrijgezellenfeestje bij ons te vieren. In één avond maak je in het atelier dan de leukste creaties van vilt! Deze avond is te boeken vanaf € 35,- per persoon. Materiaal is bij deze prijs inbegrepen.

Benieuwd? Maak een afspraak!

Impressie van ons viltatelier

Ons landelijk gelegene hoeden- en viltatelier

img_divider

Het bijzondere van Stanza

Een hoed is een pronkstuk die je hele outfit compleet maakt. Bij Hoedenatelier Stanza kan je terecht voor een exclusieve, met de hand gemaakte hoed. Met veel passie en oog voor detail maken we jouw hoed exact naar jouw wensen. Of het nu een dop is of een hoed voor de mooiste dag van je leven, bij Stanza maken we het werkelijkheid.

  Handwerk met zorg en aandacht
  Exclusief naar jouw wens
 Persoonlijk betrokken
  Hoeden voor elke gelegenheid

Bij Hoedenatelier Stanza streven we naar de hoogste kwaliteit van onze producten. Dit doen we met hoogwaardige materialen en gespecialiseerd vakwerk.
Zoals geen mens hetzelfde is, is ook geen hoed hetzelfde. De hoed wordt speciaal op jouw maat gemaakt voor extra draagcomfort. Jouw wensen worden meegenomen zodat het écht jouw hoed is.
Na het bestellen van een hoed kun je binnen twee à drie weken al rondlopen met je nieuwe aanwinst. Tussentijds is er de mogelijkheid om de hoed te passen, zodat we deze eventueel nog aan kunnen passen.
Meer informatie? Maak een afspraak.