Unieke hoeden met passie gemaakt!
Renswoudseweg 3, 6744 WE Ederveen
Geopend op afspraak

Heb jij altijd al eens je eigen hoed willen maken? Hoedenatelier Stanza biedt ontspannende workshops aan waarbij dit mogelijk is. We gaan aan de slag met verschillende materialen.

ONTSPANNEN EN CREATIEF

Wij ontvangen je in ons gezellige, landelijke atelier. Samen gaan we aan de slag met jullie creatieve ideeën. Het unieke van deze workshop is dat we werken aan jouw eigen hoed. We maken de hoeden van diverse, mooie en hoogwaardige materialen. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment mallen waarop de hoeden gemaakt worden. Een leuke manier om echt creatief bezig te zijn!

WAT KOST EEN WORKSHOP?

De hoedenworkshop is opgedeeld in vijf dagdelen. De basisprijs van een hoedenworkshop is € 97,50. De materialen worden apart verrekend. We kunnen je hiervan, op basis van je wensen, een indicatie geven. De groepsgrootte voor een workshop is maximaal vijf personen.

Meer weten over deze workshop? Neem contact met ons op.

Hoedenworkshop stanza vilten hoeden bederven ede veenendaal renswoude opheusden

Workshop hoeden maken

img_divider

Het bijzondere van Stanza

Een hoed is een pronkstuk die je hele outfit compleet maakt. Bij Hoedenatelier Stanza kan je terecht voor een exclusieve, met de hand gemaakte hoed. Met veel passie en oog voor detail maken we jouw hoed exact naar jouw wensen. Of het nu een dop is of een hoed voor de mooiste dag van je leven, bij Stanza maken we het werkelijkheid.

  Handwerk met zorg en aandacht
  Exclusief naar jouw wens
 Persoonlijk betrokken
  Hoeden voor elke gelegenheid

Bij Hoedenatelier Stanza streven we naar de hoogste kwaliteit van onze producten. Dit doen we met hoogwaardige materialen en gespecialiseerd vakwerk.
Zoals geen mens hetzelfde is, is ook geen hoed hetzelfde. De hoed wordt speciaal op jouw maat gemaakt voor extra draagcomfort. Jouw wensen worden meegenomen zodat het écht jouw hoed is.
Na het bestellen van een hoed kun je binnen twee à drie weken al rondlopen met je nieuwe aanwinst. Tussentijds is er de mogelijkheid om de hoed te passen, zodat we deze eventueel nog aan kunnen passen.
Meer informatie? Maak een afspraak.