Unieke hoeden met passie gemaakt!
Renswoudseweg 3, 6744 WE Ederveen
Geopend op afspraak

In het viltatelier vinden we handgemaakte vilten creaties die gemaakt worden van onder andere marinowol en zijde.

VILTEN SJAAL OF BOEKOMSLAG

Door het bonte kleurenpalet van vilt kunnen wij de mooiste creaties maken. Deze ruime variatie aan kleuren, maar ook aan soorten, zorgen ervoor dat een product geheel naar jouw wens is. Denk bij producten die gemaakt worden bijvoorbeeld aan hoeden, sjaals, bloemen of tassen. geheel in jouw stijl!

WAT KOST EEN WORKSHOP?

Bij Hoedenatelier Stanza is er al veel met vilt gewerkt. Kijk maar eens rond bij de viltproducten! Zit er iets naar je wens tussen? Neem gerust contact op, of vraag een prijsopgave aan.

Vilten kleedje

Vilten sjaal

img_divider

Het bijzondere van Stanza

Een hoed is een pronkstuk die je hele outfit compleet maakt. Bij Hoedenatelier Stanza kan je terecht voor een exclusieve, met de hand gemaakte hoed. Met veel passie en oog voor detail maken we jouw hoed exact naar jouw wensen. Of het nu een dop is of een hoed voor de mooiste dag van je leven, bij Stanza maken we het werkelijkheid.

  Handwerk met zorg en aandacht
  Exclusief naar jouw wens
 Persoonlijk betrokken
  Hoeden voor elke gelegenheid

Bij Hoedenatelier Stanza streven we naar de hoogste kwaliteit van onze producten. Dit doen we met hoogwaardige materialen en gespecialiseerd vakwerk.
Zoals geen mens hetzelfde is, is ook geen hoed hetzelfde. De hoed wordt speciaal op jouw maat gemaakt voor extra draagcomfort. Jouw wensen worden meegenomen zodat het écht jouw hoed is.
Na het bestellen van een hoed kun je binnen twee à drie weken al rondlopen met je nieuwe aanwinst. Tussentijds is er de mogelijkheid om de hoed te passen, zodat we deze eventueel nog aan kunnen passen.
Meer informatie? Maak een afspraak.