Unieke hoeden met passie gemaakt!
Renswoudseweg 3, 6744 WE Ederveen
Geopend op afspraak

Bij Hoedenatelier Stanza willen we graag de creativiteit van kinderen bevorderen. Daarom is het mogelijk om bij Stanza een kinderfeestje te houden, waarbij we gezellig en creatief aan de slag gaan. Een middag waarbij je kind al zijn knutseldromen kan verwezenlijken. Uiteraard gaat je kind met zijn of haar pronkstuk naar huis!

OPZET

De opzet van een kinderfeestje of kinderworkshop overleggen we vooraf. We kunnen gaan vilten, schilderen of decopatchen. Het maximaal aantal deelnemers voor een kinderworkshop is tien personen.

WAT KOST EEN KINDERWORKSHOP / KINDERFEESTJE?

De kosten van een kinderworkshop zijn afhankelijk van de wensen. We bieden de workshops aan voor € 10,50 per kind. Consumpties zijn hierbij niet inbegrepen, u kunt dit eventueel zelf verzorgen.

Kinderfeestje bij hoedenatelier Stanza

Een mooi hartje gemaakt.

img_divider

Het bijzondere van Stanza

Een hoed is een pronkstuk die je hele outfit compleet maakt. Bij Hoedenatelier Stanza kan je terecht voor een exclusieve, met de hand gemaakte hoed. Met veel passie en oog voor detail maken we jouw hoed exact naar jouw wensen. Of het nu een dop is of een hoed voor de mooiste dag van je leven, bij Stanza maken we het werkelijkheid.

  Handwerk met zorg en aandacht
  Exclusief naar jouw wens
 Persoonlijk betrokken
  Hoeden voor elke gelegenheid

Bij Hoedenatelier Stanza streven we naar de hoogste kwaliteit van onze producten. Dit doen we met hoogwaardige materialen en gespecialiseerd vakwerk.
Zoals geen mens hetzelfde is, is ook geen hoed hetzelfde. De hoed wordt speciaal op jouw maat gemaakt voor extra draagcomfort. Jouw wensen worden meegenomen zodat het écht jouw hoed is.
Na het bestellen van een hoed kun je binnen twee à drie weken al rondlopen met je nieuwe aanwinst. Tussentijds is er de mogelijkheid om de hoed te passen, zodat we deze eventueel nog aan kunnen passen.
Meer informatie? Maak een afspraak.