Unieke hoeden met passie gemaakt!
Renswoudseweg 3, 6744 WE Ederveen
Geopend op afspraak

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk op je mooist uitzien. Wij bieden je hierin graag een helpende hand en zorgen voor een prachtige hoed, die aansluit bij jouw wensen.

BIJPASSENDE HOEDEN

Ook voor de bruidsmoeders kunnen wij een passende hoed, dop of fascinator maken. Voor de kinderen maken we haaraccessoires en dopjes. Kijk gerust eens rond in de galerij om eerder werk te bekijken!

Wat kost een bruidshoed?

Je hebt al een mooie bruidshoed vanaf € 175,-. De prijs is afhankelijk van de definitieve materiaalkeuze. Stanza werkt met verschillende materialen van hoge kwaliteit. De levertijd van bruidshoeden is 2 à 6 weken. Tussendoor ben je altijd welkom om even te komen passen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Voorbeeld van een bruidshoed gemaakt door hoedenatelier Stanza Voorbeeld van een bruidshoed gemaakt door hoedenatelier Stanza

img_divider

Het bijzondere van Stanza

Een hoed is een pronkstuk die je hele outfit compleet maakt. Bij Hoedenatelier Stanza kan je terecht voor een exclusieve, met de hand gemaakte hoed. Met veel passie en oog voor detail maken we jouw hoed exact naar jouw wensen. Of het nu een dop is of een hoed voor de mooiste dag van je leven, bij Stanza maken we het werkelijkheid.

  Handwerk met zorg en aandacht
  Exclusief naar jouw wens
 Persoonlijk betrokken
  Hoeden voor elke gelegenheid

Bij Hoedenatelier Stanza streven we naar de hoogste kwaliteit van onze producten. Dit doen we met hoogwaardige materialen en gespecialiseerd vakwerk.
Zoals geen mens hetzelfde is, is ook geen hoed hetzelfde. De hoed wordt speciaal op jouw maat gemaakt voor extra draagcomfort. Jouw wensen worden meegenomen zodat het écht jouw hoed is.
Na het bestellen van een hoed kun je binnen twee à drie weken al rondlopen met je nieuwe aanwinst. Tussentijds is er de mogelijkheid om de hoed te passen, zodat we deze eventueel nog aan kunnen passen.
Meer informatie? Maak een afspraak.