Unieke hoeden met passie gemaakt!
Renswoudseweg 3, 6744 WE Ederveen
Geopend op afspraak

Een mooie hoed is tijdloos en straalt vrouwelijkheid uit. Een dameshoed voor alle gelegenheden zou natuurlijk fantastisch zijn, maar voor een passende hoed bij een specifiek kledingstuk kun je ook bij ons terecht!

JOUW WENSEN CENTRAAL

We nemen jouw wensen mee in het ontwerp en het maken van de hoed, zodat je tevreden naar huis gaat. Je kunt kiezen uit alle soorten hoeden, van pillbox tot fascinator. De hoeden worden voor jou op maat gemaakt. Kijk gerust eens rond in de galerij om eerder werk te bekijken!

Wat kost een dameshoed?

Je hebt al een handgemaakte hoed vanaf € 65,-. De definitieve prijs is afhankelijk van de materiaalkeuze. Stanza werkt met verschillende materialen van hoge kwaliteit. De levertijd van dameshoeden is 2 à 3 weken. Tussendoor kan er altijd gepast worden.

Neem contact met ons op voor een passende prijsopgave!

 Creatieve handgemaakte dameshoed Blauwe handgemaakte dameshoed

 

img_divider

Het bijzondere van Stanza

Een hoed is een pronkstuk die je hele outfit compleet maakt. Bij Hoedenatelier Stanza kan je terecht voor een exclusieve, met de hand gemaakte hoed. Met veel passie en oog voor detail maken we jouw hoed exact naar jouw wensen. Of het nu een dop is of een hoed voor de mooiste dag van je leven, bij Stanza maken we het werkelijkheid.

  Handwerk met zorg en aandacht
  Exclusief naar jouw wens
 Persoonlijk betrokken
  Hoeden voor elke gelegenheid

Bij Hoedenatelier Stanza streven we naar de hoogste kwaliteit van onze producten. Dit doen we met hoogwaardige materialen en gespecialiseerd vakwerk.
Zoals geen mens hetzelfde is, is ook geen hoed hetzelfde. De hoed wordt speciaal op jouw maat gemaakt voor extra draagcomfort. Jouw wensen worden meegenomen zodat het écht jouw hoed is.
Na het bestellen van een hoed kun je binnen twee à drie weken al rondlopen met je nieuwe aanwinst. Tussentijds is er de mogelijkheid om de hoed te passen, zodat we deze eventueel nog aan kunnen passen.
Meer informatie? Maak een afspraak.